Таг: фата е виновна

ФАТА Е ВИНОВНА

  Од проф.д-р Катерина Тодороска     Пред извесно време, „чистејќи го својот компјутер наидов на еден мој стар текст од 2007 година, кој беше објавен во тогашниот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com