Таг: фатмир етеми

Празнична градежна тортура на парцелата кај ,,Мајчин дом“ во Аеродром

Жителите од општина Аеродром, кои живеат непосредно до градежната парцела до ,,Мајчин дом“ , се жалат дека катадневно трпат вистинска тортура од градежната механизација...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com