Таг: Фикрет

Се врати Бабо

Фикрет Абдиќ Бабо победи на локалните избори за градоначалник на Велика Кладуша во Б и Х. Според официјалните резултати тој со голема разлика е...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com