Таг: Финзи

Систина-Финзи Кардиологија дел од мрежата на ,,Трезор”

Според доказите со кои располага СЈО за груба злоупотреба на пари од буџетот при набавка на опрема за прислушување од фирма од Велика Британија...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com