Таг: флаери

Се делат флаери за бојкот на наставата заради наводната двојазичност во...

Повик за бојкот на наставата се дели низ средните училишта во Скопје. Во повикот се повикуваат учениците во 9 часот да излезат во своите...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com