Таг: француска тв

Сонот на Глигоров за независна Македонија раскажан во интервју во 1993...

Денеска се навршуваат 5 години од смртта на првиот Претседател на Република Македонија Киро Глигоров. Тој почина на 1 јануари 2012 година на 94...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com