Таг: фридом хаус

ФХ: Македонија, Узбекистан и Естонија се светли точки за демократијата за...

Светли точки во изминатата година на полето на демократијата беа Македонија, Узбекистан и Естонија. Ова е нотирано во најновиот извештај на организацијата која ја мери...

ФХ: Пад на слободата и демократија во Македонија на ниво од...

Најновиот извештај на Фридом Хаус (Freedom House) бележи пад на слободата и демократијата во Република Македонија на сите нивоа на која тие се мерат....

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com