Таг: ФТСЕ

Фунтата ослабе, Лондонската берза зајакна

Британската фунта вчера падна на тригодишниот минимум спрема еврото по веста дека Британија до март 2017 година ќе ги отвори преговорите за Брегзит, но...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com