Таг: хард ток

Премиерот Заев беше гостин на Би Би Си (BBC) во познатата...

,,Британската медиумска јавност го препозна развојот на настани во Република Македонија, што заслужуваат да бидат вест и внимание. Затоа дојде поканата од продуцентите на највлијателната...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com