Таг: хелбах

Хелбах:Германија очекува Иванов да го даде мандатот и брзо формирање Влада

Потребно е брзо формирање влада посветена на итните реформски приоритети за да може земјата да ја надмине политичката криза и да се врати на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com