Таг: хоргош

На српско-унгарската граница пронајдени мигранти во мешалка за бетон

На граничниот премин Хоргош на српско-унгарската граница, царинарниците останаа вчудовидени од глетката. Открија 3 мигранти скриени во камион мешалка...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com