Таг: хортикултурно уредување

Хортикултурното уредување се однесува на 20 објекти меѓу нив МРТВ, Влада,...

Владата реагираше на написи на некои медиуми, објаснувајќи дека тендерот е во тек и се однесува за 20 објекти, за време од 3 години,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com