Таг: хос

Српски медиуми:Груевски ангажираше фашисти со усташки обележја

Српските медиуми покрај тоа што со големо внимание известуваат за случувањата во Македонија, посебен акцент ставаат на тепачите во Собранието, од кои некои носеа...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com