Таг: цвеќиња

Сред Битола со две деца во количка крадел цвеќиња од јавните...

Битола не може да се одбрани од крадци на цвеќиња засадени изминатиот период на јавните површини низ градот. Не помагаат ниту јавните...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com