Таг: цената на одродувањето

Цената на одродувањето

Пишува: проф.д-р Катерина Тодороска   Многу често слушаме за патриотизмот, македонштината, предавниците, но еве јас решив да проговорам и за одродувањето. И секако, за почеток, малку историја. На...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com