Таг: црвена боја

СДСМ се ребрендира во црвена боја

На 25. Конгрес, СДСМ ја впишува црвената боја, како своја боја, бојата на социјалдемократијата, на победата, на левицата, бојата на слободата, бојата...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com