Таг: цркводром

Аеродром vs Цркводром

Поставен крст на придружниот објект или малата црква од Руската црква во изградба. На овој начин се заокружува уште една од...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com