Таг: чекање

Србите не се откажуваат од Грција, на бугарска граница чекаат со...

Грчките погранични служби ги тестираат заа Ковид 19 сите српски туристи пред да влезат во Грција. И покрај...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com