Таг: чека сопственик

Србија има свој Хачико кој една година на исто место го...

Инаку, приказната за кучето Хачико од расата Акита, станала светски позната благодарение на еден јапонски новинар, кој во 1932 година напишал дека на железничка...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com