Таг: чествување

Бугарија и Македонија договорија заедничко чествување на историски личности

На предлог на Министерството за надворешни работи, на седница на Владата е усвоена информација за првиот состанок на меѓувладината комисија меѓу...

Историска насловна страница на LIFE магазин со Горан Стефановски

Ова е насловната страница на некогаш престижниот магазин LIFE, објавена во октомври 2009 година. Во истиот 41 број на LiFE магазин (од 49) излезе интервју...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com