Таг: чистење ѓубре

Општина Центар го чисти ѓубрето и дивите депонии што ги пријавуваат...

Започна реализацијата на проектот за чистење на општина Центар. На отворениот телефон 076 313-387 граѓаните пријавија проблеми со чистотата во општината, а надлежните веќе...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com