Таг: човек

ВИДЕО:Технологијата никогаш не може да ги замени допирот и љубовта

Реклама која разнежи многумина низ светот и ја врати вербата дека силата на љубовта ќе ја победи технологијата која почнува да зазема доминантно место...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com