Таг: чупеска

Чупеска за мултикултурната акомодација

    Едицијата ,,Патеки" на издаваштвото ,,Везилка 2011" се збогати уште со едно издание: од печат излезе дебитанската книга ,,Мултикултурна акомодација" од д-р Ана Чупеска Станишковска...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com