Таг: шенген

Застој и колони на хрватско-словенечката граница заради новите шенгенски прописи

Примената на новиоте шенгенски прописи и засилената контрола при влез во земјите од ЕУ, предизвикаа колони, застој и гужви на граничните премини. На граничниот премин...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com