Таг: Шефшет Демировски

Сопственикот на АТС-Груп Шефшет Демировски пуштен на слобода со кауција од...

По еден месец притвор поминат во затвор во Србија, Шефшет Демировски, сопственик на наменската фабрика, АТС Груп од Скопје , е пуштен...

Сопственикот на АТС ГРОУП Демировски доби 30 дена притвор во Србија

Вишиот суд во Белград му одреди 30 дена притвор на Шефшет Демировски, сопственик на фабриката за наменска индустрија, АТС ГРОУП од Визбегово...

Уапсениот Шефшет Демировски во јули во присуство на државниот врв отвори...

Српската Бебедносно информативна агенција(БИА), го уапси македонскиот државјанин Шефшет Демировски, сопственик на фабриката за наменско производство во Скопје-АТС ГРОУП, во хотел во...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com