Таг: шеќер

Вашата кожа не сака благо

Претераното користење слатки, посебно шеќер, може да влијаат многу лошо на вашата кожа. Таа ќе изгледа уморно, нездраво и без сјај, а ќе се...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com