Таг: школа за македонски јазик

Летната школа за македонски јазик од оваа година е Летна школа...

,,Не, не се плашиме да кажеме дека мајчин јазик е македонскиот јазик, дека мајчин јазик е албанскиот јазик,...или било кој друг јазик, бидејќи мајчин...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com