Таг: школска година

Димовски: Власта е неспособна, опозицијата нема иницијатива

Поранешниот пратеник и висок функционер на ВМРО ДПМНЕ, Илија Димовски му одговори на вицепремиерот Артан Грби, кој заедно со министерот за финансии,...

Журки и дружење по паркови може, школо не!

Земјите во регионот, но и пошироко, подготвија протоколи во текот на летото и ја стартуваа школската година и...

Наставата со физичко присуство ќе се одвива според следните протоколи

Комисијата за заразни болести изготви протоколи за одржување настава со физичко присуство во основните и средните учулишта, како и алгоритам за постапување...

Учениците од 1 до 4 одделение во Србија ќе одат во...

Кризниот штаб за справување со корона вирусот во Србија ги објави новите правила за изведување настава во време на корона криза.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com