Таг: школски автобус

Во САД и Канада кога застанува школски автобус сите автомобили стојат...

Познато е дека во САД и во Канада превозот на ученици е организиран  со специјални школски автобуси, со кои децата се земаат и враќаат...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com