Таг: што нема ојо

Што има СЈО како докази, а што немаше ОЈО за случајот...

Доказите што ги поседува Специјално јавно обвинителство за случаите со нелегално прислушување, начинот на кој е тоа правено, кој го правел тоа и за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com