Таг: шумочуварска служба

Шумочуварската служба фати нови дрвокрадци и заплени бесправно исечени дрва

Во рамките на редовните активности на Шумочуварската служба и Одделението за надзор и внатрешна контрола во сите подружници , бесправните сечи не...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com