Таг: шутка

Претепани полицајци во Шуто Оризари, едниот во животна опасност

Еден од полицајците кои вечерва беа претепани од толпа разбеснети Роми, се наоѓа во животна опсаност, а другите двајца со повреди се...

Ѓорчев: Владо Јовановски е новиот Ристо Шишков и во слобода пак...

,,Владо Јовановски е новиот Ристо Шишков, новиот Ристо Шишков се вика Владо Јовановски. Зарем актер кој никого не нападнал, никого не раскрварил, треба да...

Влатко Ѓорчев пред истражниот затвор ја величаше постапката на 18-те глумци...

,,МНТ вели дека нема да глумат, од солидарност, аплауз за актерите, силен аплауз за МНТ, долг аплауз.....Тоа е театарот на македонските писатели, тоа е...

Груевски на снег со децата, сопругата и обезбедувањето

Екипа на ТВ21 го ,,улови" претседателот на ВМРО ДПМНЕ во вечерна прошетка со децата и сопругата Боркица во градскиот парк. Прилогот на телевизијата правен...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com