Таг: јавен долг

Јавниот долг над 50 проценти од БДП

Се потврди дека досегашната криминална власт остава во наследство на граѓаните и на Република Македонија јавен долг од над 50 проценти од БДП!-се вели...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com