Таг: јавен повик

Владата објави Јавен повик за набавка на заштитни маски за повеќекратна...

Владата на Република Северна Македонија објави Јавен повик https://vlada.mk/node/21153 за интервентна набавка на заштитни маски со цел спречување на последиците од коронавирусот КОВИД –...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com