Таг: јавна благодарност

Излекуван пациент од Ковид 19 јавно се заблагодари на докторите и...

После 20 дена поминати во ковид болницата во Скопје, Младен Петров почувствувал потреба јавно да им се заблагодари на докторите, медициснките сестри...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com