Таг: јагода михајлова георгиевска

Јагода Михајловска-Георгиевска: Во Caffe Bocata ,,клоца“ в лице

  Забранет влез за пци, разни гадинки...и колпортери (Роми и други маргинализирани и загрозени групи) на „Лице в лице“, сосе мене заедно со нив (а,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com