Таг: јакни

,,Орка Холдинг“ донираше за деца без родителска грижа

Донација на илјада и шестотини зимски јакни компанијата „Орка Холдинг“ АД Скопје во соработка со компанијата за производство на текстил „Монт“ беше доделена во...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com