Таг: јана димитрова

Влада на РМ: Јана Димитрова ги исполнува строгите критериуми за државна...

Доделувањето стипендии во 2017 година се одвиваше во законската постапка и врз основа на јасни, прецизни, правно уредени и пропишани критериуми и услови. Секој кандидат...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com