Таг: јанески

Чадиковски се повлече од уредничкото место во ТВ24, на негово место...

Откако беше избран за претседател на ЗНМ, Младен Чадиковски објави дека се повлеку од местото Главен и одговорен уредник на ТВ24:

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com