Таг: јапонска камиказа

Дарко Костовски: Како јапонска камиказа ќе се борам за интересите на...

Кандидатот за пратеник од ВМРО ДПМНЕ, Дарко Костовски, говореше пред бутелчани со емоции и ветување. ,,Прекрасен народен собир на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com