Таг: јасен

ВМРО ДПМНЕ бара ОЈО да го истражи заловувањето на диви свињи...

,,Граѓаните се фрапирани од масакрот во ловиштето во „Јасен“ извршен врз 57 диви свињи, во ловостој и во сезона на размножување. Имено според член...

Оливер Андонов поставен за директор на ЈП ,,Јасен„?!

Оливер Андонов ќе раководи со Јавното претпријатие ,,Јасен„, неофицијално дознава А1он. Ова назначување доаѓа токму во момент кога шумскиот резерват Јасен и воено инфраструктурните...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com