Таг: јасмин

Марина Костова:Слобода…за што?

Kога ќе помислам кај бевме, кај дојдовме, стално си викам: Какво време да се биде жив! Мојата генерација...

Врачена наградата ,,Мито Хаџи Василев-Јасмин“ на Марина Костова и Емин Аземи

На новинарите Марина Костова и Емин Аземи денеска во Собранието  на Република Македонија им беше врачена државната награда „Мито Хаџи Василев-Јасмин“ за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com