Таг: јелена

Бремената Јелена Ѓоковиќ ќе му биде поддршка на Новак од трибините...

Сопругата на еден од најдобрите тенисери во светот Јелена Ѓоковиќ, која е бремена, најверојатно со близнаци како што објави таа порано, се наоѓа на...

Јелена Ѓоковиќ отвори ново училиште во Србија

Фондацијата ,,Новак Ѓоковиќ" на чие чело е Јелена Ѓоковиќ, го предаде во употреба осмото Училиште на животот. Адаптацијата и уредување на простори за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com