Таг: ќе се вакцинира

Филипче: Јас ќе се вакцинирам со вакцината за Ковид 19 бидејќи...

,,Jaс ќе се вакцинирам. Верувам во вакцината, таа е безбедна, ние го следевме процесот на развој и сите фази од клиничките студии....

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com