Таг: џамбаски

Бугарскиот европратеник Ангел Џамбаски ги повикува камионџиите на протест во Брисел

Бугарските и романските европратеници организираат проетест на возачите на товарни возила од овие земји низ Европа, на 10 јануари пред седиштето на...

Ултранационалистката Ружа Томашиќ и бугарскиот европратеник Џамбаски гости на основањето на...

  На основачкото собрание на новата политичка партија ГДУ, Граѓанско Демократска Унија, гости беа хрватската ултранционалистка и претседателка на Хрватската конзервативна партија, Ружа Томашиќ, преку...

Бугарија атакува на македонското малцинство во Албанија

Додека политичките партии во Македонија се занимаваат со себеси, а дипломатијата практично е мртва, не функционира, во голем дел и не е дорасната на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com