Таг: Џон Лампе

Џон Лампе:Ситуацијата во Македонија не дава многу надеж(видео)

Во Вудроу Вилсон центарот во Вашингтон за перспективите на Балканот зборуваше експертот Џон Лампе, добар познавач на приликите на Балканот-пренесува  — Глас на Америка.   Лампе...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com