Таг: џон хопкинс

Б и Х и Македонија со најголема смртност од Ковид 19...

Последниот пресек на состојбата со заразеност и смртност од Ковид 19 покажува дека според број на жители најмногу починати има во...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com