Таг: 1 јули

Грчките граници со Македонија остануваат затворени до 1 јули

Веста дека Македонија од денеска ќе дозволи транзит за патниците кон Грција, израдува многумина од соседството кои поитаа на море и шопинг,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com