Таг: 1.000 години

1.000 години Бигорски манастир(фото глерија)

Бигорскиот манастир преживеал прогони, пожари и војни, надживеал империи, држави и идеологии.На моменти бил и затворан, но...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com