Таг: 17 мај2015

Зоран Заев потсети на големиот митинг против Груевски одржан пред 5...

На 17 мај 2015 годинаа, пред Влада се одржа еден од најголемите митинзи во историјата на политичкиот плурализм. Тој митинг ги обедини...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com